Dobrodošli v Essense SPA in wellness Bled.
Vaša sprostitev in umiritev
v objemu narave!
Podarite dar SPROSTITVE ...
Posvetili se bomo vam in poskrbeli, da boste pozabili na vaše obveznosti in delo ter preprosto uživali. Vaše udobje in sprostitev sta pri nas na prvem mestu. Naša profesionalna ekipa vas bo razvajala, ob pogledu na zeleno okolico pa se boste še bolj sprostili in pomirli. Obudite svoje telo in od nas odidite prenovljeni!
DARILNI BONI
Rezervirajte svoj SPA termin
V našem spa in wellness centru se lahko sprostite v eni izmed 6 različnih savn, uživate v pomlajevalni tajski ali kateri izmed sprostilnih masaž. Svojemu telesu lahko ponudite tudi nego ali pa se udobno namestite v sproščujočem jacuzziju.
THAI SPA
PRIPOROČAMO: 
VIP Paket
Privoščite si svoje najljubše storitve po boljši ceni - v paketih razvajanja, VARNOSTNO omejenih na max dve osebi, kjer se boste lahko popolnoma sprostili s svojimi bližnjimi.
REZERVIRAJTE PAKET
Prepustite se našim lepotnim ritualom
Očistite svoje telo in misli v kateri izmed naših klasičnih savn ali si privoščite pravcati obnovitveni ritual. Lahko pa svojemu telesu povrnete ravnovesje in mehkobo s katetero izmed neg, ki jih ponujamo.
LEPOTNI RITUALI
POPULARNO: Doživite Tajsko v THAI SPA centru
V centru tajskih masaž Essense tradicionalne tajske masaže izvajajo izključno izkušene maserke, ki prihajajo iz Tajske in so vrhunsko usposobljene za izvajanje vseh vrst masaž v masažnih sobah s pridihom značilnega tajskega ambienta.
THAI SPA
Najdete nas na naslovu:
Cankarjeva cesta 20c
4260 Bled
Slovenija
Delovni čas
Kozmetika:
Kozmetika:
Savne in masažni center:
Savne in masažni center:
pon–pet
sobota, nedelja in prazniki
pon–sob
nedelja in prazniki
8.00–21.00
ZAPRTO
11.00–22.00
11..00–21.00