Bio Panorama Savna

50–60 °C
50-60%
Garderoba za savno: Brisača
Garderoba za sproščanje: Brisača, kopalni plašč

BIO zeliščna panorama savnaBIO zeliščna savna je sodobna alternativa tradicionalni finski savni. Oblikovana je bila posebej za tiste, ki ne prenašajo dobro visokih temperatur, v njej temperature namreč dosežejo  50–60 °C. Vlažnost v njej se povzpne med 50 in 60 %, tako da je nekoliko bolj vlažna od finske in manj od turške. BIO grelec v savni ustvarja ravno pravšnje razmerje med vročino in vlago, zato je udobje v njej še večje. Poleg prijetnega sproščanja v BIO zeliščni savni se boste lahko razgledovali tudi po čudoviti zeleni okolici!


Kako uporabljati BIO panorama savnoPred vstopom v savno se mora vaše telo najprej privaditi na temperaturo in klimo v prostoru. Zato je še posebej pomembno, da veste, kako savno uporabljati, in se držite priporočenega časovnega okvira.

V savno vstopate zaviti le v brisačo in bosi, priporočamo, da imate s seboj še eno brisačo za brisanje znoja. Pred obiskom savne se stuširajte in posušite, prav tako storite tudi med enim in drugim vstopom v savno.

Sprva vas bo morda motila vročina in vlaga, zato se udobno namestite, ostanite mirni, globoko dihajte in se poskusite sprostiti. V savni lahko ležite ali sedite, dobro pa je, da zadnji 2 minuti sedite. Vaš prvi vstop v savno naj ne traja več kot 10 minut.

Savno zapustite počasi, da preprečite morebitno omotico in se odpravite pod tuš. Pri prhanju počasi spreminjajte temperaturo vode, od prijetno tople do hladne, in pri tem najprej ohladite vaše telo in šele nato glavo.

Sledi čas za počitek, ki naj traja vsaj 15 minut. Zavijte se v kopalni plašč in se sprostite na enem izmed ležalnikov. Ker med savnanjem izgubite veliko vode zaradi potenja, ne pozabite tudi na tekočino med počitkom, najbolj priporočljiva sta voda in čaj.

Po odmoru ste pripravljeni na ponovni obisk savne. Postopek ponovite od začetka. Vsak obisk naj traja 5 do največ 20 minut. Pri savnanju poslušajte svoje telo in bodite v njej le toliko časa, kolikor lahko prenesete.

Pošljite darilo sreče
Our gift certificates offer you an opportunity to pamper someone with a relaxing and rejuvenating experience.
Rezervirajte vaše sproščujoče doživetje
BOOK NOW!
Najdete nas na naslovu:
Cankarjeva cesta 20c
4260 Bled
Slovenija
Delovni čas
Kozmetika:
Kozmetika:
Wellness in savne:
Wellness in savne:
pon–pet
sobota, nedelja in prazniki
pon–sob
nedelja in prazniki
8.00–21.00
ZAPRTO
11.00–22.00
11..00–21.00