Sprostite se v tradicionalnem tajskem vzdušju
Thai Spa
Center Tajskih Masaž
Lokacije

Alp penzion Bled

Cankarjeva 20/c, 4260 Bled
E-pošta: [email protected]
Telefon: 040/ 99 66 66
Delovni čas:
Vsak dan 11:00 – 21:00
Lokacija

Hotel Lovec Bled

Ljubljanska c.6., Bled
E-pošta: [email protected]
Telefon: +386(0) 51 31 32 36
Delovni čas:
Vsak dan: 10.00 –22.00
Lokacija

Hotel Alpina Kr. Gora

Vitranška ulica 12, 4280 Kranjska Gora
E-pošta: [email protected]
Telefon: 041 745 746
Delovni cas
Vsak dan 10.00 – 22.00
Lokacija

Hotel Korona Kr. Gora

Vršiška cesta 23A, 4280 Kranjska Gora
E-pošta: [email protected]
Telefon: 041 745 746
Delovni cas
Vsak dan 10.00 – 22.00
Lokacija
Tajski spa
V centru tajskih masaž Essense tradicionalne tajske masaže izvajajo izključno izkušene maserke, ki prihajajo iz Tajske in so vrhunsko usposobljene za izvajanje vseh vrst masaž v masažnih sobah s pridihom značilnega tajskega ambienta. Zakaj tajska masaža?
Kaj je tajska masaža?
Tradicionalna tajska masaža je starodavna masaža, ki se na Tajskem izvaja že 2500 let. Sestavljena je iz kombinacije akupresure (pritiska na določene dele telesa), raztegovanja (pasivna oblika joge) in obdelave energijskih linij ali meridianov (vsak meridian ima vpliv na fizično telo in njegove notranje organe) vzdolž telesa.
Vaše zdravje in energija
Tajska masaža je mnogo več kot le delo s telesom. Tajska masaža je mnogo več kot le delo s telesom. S pritiskom na določene točke na telesu se poveča pretok energije skozi energijske linije in odpravi neravnovesje v telesu. Masaža ohranja zdravje in močne energijske linije. Med masažo je stranka oblečena in masaža se izvaja brez olj.
Učinki tajske masaže
Pomaga sprostiti blokade in spodbuja pretok življenjske energije, kar pripomore k ponovni vzpostavitvi ravnovesja med telesom, umom in dušo. To preprečuje razvoj različnih psihofizičnih težav. Sodobne različice tradicionalne tajske masaže pomagajo odpravljati psihični in fizični stres, sproščajo telo in lajšajo težave z mišicami, ki so posledica povečanega telesnega napora. Poleg tega zmanjšujejo pojav kroničnih bolečin, uravnovesijo delovanje celotnega telesa in pomagajo pri odpravljanju celulita.
Sprostilne masaže
T1- Tradicionalna tajska masaža
Tradicionalna tajska masaža je del tradicionalne tajske medicine. Sestavljena je iz kombinacije akupresure, raztegovanja, ter obdelave energijskih linij ali meridianov vzdolž telesa. Masaža lajša bolečine v mišicah, kitah, sklepih, križu, vratu in ramenih. Prav tako izboljšuje gibljivost sklepov, lajša glavobol in umirja živčni sistem. Izvaja se brez olj, v lahkih oblačilih.
Cenik
T1 - Tradicionalna THAI masaža
Tradicionalna tajska masaža je del tradicionalne tajske medicine. Sestavljena je iz kombinacije aku-presure, raztegovanja, ter obdelave energijskih linij ali meridianov vzdolž telesa. Masaža lajša bolečne v mišicah, kitah, sklepih, križu, vratu in ramenih. Prav tako izboljšuje gibljivost sklepov, lajša glavobol in umirja živčni sistem. Izvaja se brez olj, v lahkih oblačilih.
T2 - Tajska masaža z aromatičnimi olji
Masaža celega telesa pri kateri, se stimulira akupresurne točke in tako sprosti, ter umiri telo in um. Aromatična olja pripomorejo, k vzpostavitvi telesnega in duševnega ravnovesja, negujejo kožo in delujejo aromaterapevtsko. Primerna, je tudi za vse tiste, ki se z masažo srečajo prvič.
T3 - Tajska masaža s toplimi zelišči in aromatičnimi olji
Masaža prilagojena, tistim ki imajo napetost in bolečine v vratu, na hrbtu, ramah in križu. S pomočjo tajskih zelišč, ki so povezana v snopke in segreta na sopari lahko prodremo v globje plasti mišic in vezivnega tkiva. Hkrati povečamo tudi krvni pretok in iz telesa izločimo različne toksine oziroma strupe.
T4 - Kombinacija tradicionalne tajske masaže
in masaže z aromatičnimi olji
Kombinacija akupresure in razteztegovanja za sproščanje mišic in povečanje pretoka energije, kateri sledi masaža z aromatočnimi olji, ki sprosti celotno telo in blagodejno vpliva na mišice in sklepe.
T5 - Razvajanje po Tajsko,tajska reflexna masaža
stopal, ramen, vratu, rok in dlani 
Masaža zajema: kopel in piling nog, utiranje tajskega mazila v ramenski obroč v kombinaciji s tajskim zeliščem, sledi intenzivna masaža stopal, gležnjev in nog do kolen ter masaža ramenskega obroča, vratu, glave, rok in dlani (tajsko mazilo balm in olje).Masaža se izvaja v sedeče-ležečem položaju, uživate in se sproščate ob zvokih Tajske glasbe.
T6 - Tajska masaža hrbta z aromatičnimi olji
Nudi takojšnje olajšanje bolečin v hrbtu, ramenskem obroču, glavi in rokah. Odpravljajo se zastoji in prekinitve energijskih poti, ki potekajo vzodlž hrbtenice.
T7 - Tajska masaža hrbta s toplimi zelišči in aromatičnimi olji
Toplota snopkov, prodira globoko v mišice in jih sprošča,v kombinaciji z olji nudi sprostitev in dopravlja bolečine v predelu hrbta.
Sprostilne masaže
Hiter tempo življenja in natrpani urniki pogosto privedejo do skrbi, napetosti, utrujenosti ali izčrpanosti telesa. Privoščite si oddih in svoje misli za nekaj časa povsem odklopite. Dajte svojemu telesu čas, da se napolni z energijo in prepustite se užitkom osvobajajoče sprostilne masaže. Masaža vaše telo sprosti in razbremeni nepotrebnih napetosti, vašo kožo pa neguje. Povrnila vam bo energijo in notranje ravnovesje, izboljšalo se bo tudi vaše splošno počutje. Vaše telo in misli bosta eno - v harmoniji. Blagodejni učinki masaže pa vam bodo dali tudi nov zagon za prihajajoče obveznosti in izzive.
Sprostilne in protistresne masaže
THAI SPA kokosov piling in masaža
s toplim kokosovim oljem (80 min)
80€
Protistresna Masaža glave in vratu (25 min)
33€
Protistresna Masaža obraza, vratu in dekolteja (25 min)
33€
Tajska protistresna masaža hrbta, ramen, vratu, rok, dlani in glave (50 min)
49€
Protistresna masaža stopal in dlani 50 min.
49€
THAI Aroma masaža SPROSTITEV (50/80/110min)
49/69/89€
Masaža s toplim kokosovim oljem (50/80 min)
55/75€
Masaža z lusionom kozjega masla (50/80 min)
49/69/89€
Tajski pridih Jasmin, masaža s toplim oljem jasmin (50/80 min)
55/75€
Masaža hrbta & Masaža stopal 60min.
60€
Tradicionalna THAI masaža & Masaža stopal 80 min
69€
Aroma masaža SPROSTITEV & masaža obraza in dekolteja 80 min
69€
Masaže za nosečnice
Pri nas poskrbimo tudi za bodoče mamice. Zavedamo se, da je oddih v prijetnem pričakovanju še kako pomemben, zato vas popeljemo v sproščujočo atmosfero užitkov. Pod rokami naših maserk, ki so za to vrsto masaže posebej usposobljene, boste občutili mir v telesu in ga prenesli tudi na vašega otroka. S posebnimi masažnimi tehnikami in izbranimi olji iz naravnih sestavin se vam bo izboljšala čvrstost in elastičnost kože. Pozabili boste na utrujenost, slabost in zastajanje vode v telesu. Z masažo se odpravijo tudi bolečine v hrbtu, križu, stopalih in nogah. Izboljša se tudi prekrvavitev, zato boste bolj sproščeni, vaše telo pa prožno.
Masaže prilagojene nosečnicam
Masaža hrbta z olji (30/50 min)
33/49€
Masaža telesa z olji (50 min)
49€
You can find us at:
Cankarjeva cesta 20c
4260 Bled
Slovenija
Working Time
Cosmetics:
Cosmetics:
Wellness saunas:
Wellness saunas:
Mon - Fri
Sat, Sun & holidays
Mon - Sat
Sun & holidays
8:00 – 21:00
CLOSED
11:00 – 22:00
11:00 – 21:00