Kruhova panorama savna

40–50 °C
nizka
Garderoba za savno: Brisača
Garderoba za sproščanje: Brisača, kopalni plašč

Kruhova panorama savna
Včasih je preostala toplota krušne peči lajšala revmo in osvobajala zlih misli in grehov, danes pa vas vonj po sveže pečenem kruhu popelje v svet prijetnih sanj. V kruhovi savni se nahaja krušna peč, od koder se širi prijeten vonj. Ulezite se s pogledom v kamin in uživajte v prijetni temperaturi 40–50 °C in ob čudovitem vonju. Sproščeni encimi iz testa posebej učinkujejo na vaše telo - spodbujajo presnovo in pomagajo pri prebavi. Med sproščanjem boste lahko poskusili domač kruh, krhlje, orehe … Vonj po sveže pečenem kruhu in toplota vas bosta spomnila na dom. Počutite se kot doma in se hkrati sprostite in naredite nekaj dobrega za vaše telo. Kruhova savna je odličen začetek vašega sproščujočega spa dneva.


Kako uporabljati kruhovo panorama savnoPred vstopom v savno se mora vaše telo najprej privaditi na temperaturo in klimo v prostoru. Zato je še posebej pomembno, da veste, kako savno uporabljati, in se držite priporočenega časovnega okvira.

V savno vstopate zaviti le v brisačo in bosi, priporočamo, da imate s seboj še eno brisačo za brisanje znoja. Pred obiskom savne se stuširajte in posušite, prav tako storite tudi med enim in drugim vstopom v savno.

Sprva vas bo morda motila vročina in vlaga, zato se udobno namestite, ostanite mirni, globoko dihajte in se poskusite sprostiti. V savni lahko ležite ali sedite, dobro pa je, da zadnji 2 minuti sedite. Vaš prvi vstop v savno naj ne traja več kot 10 minut.

Savno zapustite počasi, da preprečite morebitno omotico in se odpravite pod tuš. Pri prhanju počasi spreminjajte temperaturo vode, od prijetno tople do hladne, in pri tem najprej ohladite vaše telo in šele nato glavo.

Sledi čas za počitek, ki naj traja vsaj 15 minut. Zavijte se v kopalni plašč in se sprostite na enem izmed ležalnikov. Ker med savnanjem izgubite veliko vode zaradi potenja, ne pozabite tudi na tekočino med počitkom, najbolj priporočljiva sta voda in čaj.

Po odmoru ste pripravljeni na ponovni obisk savne. Postopek ponovite od začetka. Vsak obisk naj traja 5 do največ 20 minut. Pri savnanju poslušajte svoje telo in bodite v njej le toliko časa, kolikor lahko prenesete.

Pošljite darilo sreče
Our gift certificates offer you an opportunity to pamper someone with a relaxing and rejuvenating experience.
Rezervirajte vaše sproščujoče doživetje
Rezervirajte zdaj!
Najdete nas na naslovu:
Cankarjeva cesta 20c
4260 Bled
Slovenija
Delovni čas
Kozmetika:
Kozmetika:
Wellness in savne:
Wellness in savne:
pon–pet
sobota, nedelja in prazniki
pon–sob
nedelja in prazniki
8.00–21.00
ZAPRTO
11.00–22.00
11..00–21.00