Orientalska savna Rasul

45 °C
70%
Garderoba za savno: Brisača
Garderoba za sproščanje: Brisača, kopalni plašč

Orientalska savna RasulTretma poteka v ozvočeni in romantično osvetljeni kabini za dve osebi, bogato obarvana in ročno izdelana keramika pa vas bo popeljala v orientalski svet. Po kratkem prhanju nase nanesete zdravilno blato in se sprostite ob prijetnih 45 °C, medtem ko se blato suši. V kabini se nato razpršijo meglice in zadiši po zeliščih, relativna vlažnost pa doseže 70 %. Ker se blato omehča, ga lahko s kože enostavno sperete med deževno prho. Z blatom boste odmrlo kožo odstranili, po tretmaju pa bo ostala vlažna in svilnato mehka. Savna Rasul spodbuja tudi pretok krvi in stimulira limfni sistem.


Kako uporabljati orientalsko savno RasulPred vstopom v savno se mora vaše telo najprej privaditi na temperaturo in klimo v prostoru. Zato je še posebej pomembno, da veste, kako savno uporabljati, in se držite priporočenega časovnega okvira.

V savno vstopate zaviti le v brisačo in bosi, priporočamo, da imate s seboj še eno brisačo za brisanje znoja. Pred obiskom savne se stuširajte in posušite, prav tako storite tudi med enim in drugim vstopom v savno.

Sprva vas bo morda motila vročina in vlaga, zato se udobno namestite, ostanite mirni, globoko dihajte in se poskusite sprostiti. V savni lahko ležite ali sedite, dobro pa je, da zadnji 2 minuti sedite. Vaš prvi vstop v savno naj ne traja več kot 10 minut.

Savno zapustite počasi, da preprečite morebitno omotico in se odpravite pod tuš. Pri prhanju počasi spreminjajte temperaturo vode, od prijetno tople do hladne, in pri tem najprej ohladite vaše telo in šele nato glavo.

Sledi čas za počitek, ki naj traja vsaj 15 minut. Zavijte se v kopalni plašč in se sprostite na enem izmed ležalnikov. Ker med savnanjem izgubite veliko vode zaradi potenja, ne pozabite tudi na tekočino med počitkom, najbolj priporočljiva sta voda in čaj.

Po odmoru ste pripravljeni na ponovni obisk savne. Postopek ponovite od začetka. Vsak obisk naj traja 5 do največ 20 minut. Pri savnanju poslušajte svoje telo in bodite v njej le toliko časa, kolikor lahko prenesete.

Pošljite darilo sreče
Our gift certificates offer you an opportunity to pamper someone with a relaxing and rejuvenating experience.
Rezervirajte vaše sproščujoče doživetje
Rezervirajte zdaj!
Najdete nas na naslovu:
Cankarjeva cesta 20c
4260 Bled
Slovenija
Delovni čas
Kozmetika:
Kozmetika:
Wellness in savne:
Wellness in savne:
pon–pet
sobota, nedelja in prazniki
pon–sob
nedelja in prazniki
8.00–21.00
ZAPRTO
11.00–22.00
11..00–21.00