O centru THAI SPA ...
V centru tajskih masaž Essense tradicionalne tajske masaže izvajajo izključno izkušene maserke, ki prihajajo iz Tajske in so vrhunsko usposobljene za izvajanje vseh vrst masaž v masažnih sobah s pridihom značilnega tajskega ambienta. 

Tajska masaža je mnogo več kot le delo s telesom. S pritiskom na določene točke na telesu se poveča pretok energije skozi energijske linije in odpravi neravnovesje v telesu. Masaža ohranja zdravje in močne energijske linije. Med masažo je stranka oblečena in masaža se izvaja brez olj.

Za masiranje se uporablja razna olja in balzame. Največkrat uporabimo THAI BALM, saj sprošča, lajša in odpravlja bolečino v mišicah ter jih pomirja. Lajša tudi bolečine pri zvinih in drugih tegobah. Za aromaterapevtski učinek poskrbi THAI relax olje, ki hkrati tudi sprošča napetost in pomirja kožo.

Sprostilne masaže
Hiter tempo življenja in natrpani urniki pogosto privedejo do skrbi, napetosti, utrujenosti ali izčrpanosti telesa. Privoščite si oddih in svoje misli za nekaj časa povsem odklopite. Dajte svojemu telesu čas, da se napolni z energijo in prepustite se užitkom osvobajajoče sprostilne masaže. Masaža vaše telo sprosti in razbremeni nepotrebnih napetosti, vašo kožo pa neguje. Povrnila vam bo energijo in notranje ravnovesje, izboljšalo se bo tudi vaše splošno počutje. Vaše telo in misli bosta eno - v harmoniji. Blagodejni učinki masaže pa vam bodo dali tudi nov zagon za prihajajoče obveznosti in izzive.
Masaže za nosečnice
Pri nas poskrbimo tudi za bodoče mamice. Zavedamo se, da je oddih v prijetnem pričakovanju še kako pomemben, zato vas popeljemo v sproščujočo atmosfero užitkov. Pod rokami naših maserk, ki so za to vrsto masaže posebej usposobljene, boste občutili mir v telesu in ga prenesli tudi na vašega otroka. S posebnimi masažnimi tehnikami in izbranimi olji iz naravnih sestavin se vam bo izboljšala čvrstost in elastičnost kože. Pozabili boste na utrujenost, slabost in zastajanje vode v telesu. Z masažo se odpravijo tudi bolečine v hrbtu, križu, stopalih in nogah. Izboljša se tudi prekrvavitev, zato boste bolj sproščeni, vaše telo pa prožno.
Najdete nas na naslovu:
Cankarjeva cesta 20c
4260 Bled
Slovenija
Delovni čas
Kozmetika:
Kozmetika:
Savne in masažni center:
Savne in masažni center:
pon–pet
sobota, nedelja in prazniki
pon–sob
nedelja in prazniki
8.00–21.00
ZAPRTO
11.00–22.00
11..00–21.00